De Koningin van de Voedelsbank

Samen koken, eten en een voorstelling, Lenie neemt afscheid van de voedselbank en Joop is eindelijk uit de schuldsanering. Na jaren op een houtje bijten neemt hij nu het stokje over van onze Lenie. Dat moet natuurlijk gevierd worden met vrienden, familie en cliënten van de voedselbank. Dat doen ze met een diner, de beste koks toveren een heerlijk buffet. Ook jij bent van harte uitgenodigd! Terwijl je samen de bus met de spullen uitlaadt, helpt koken, aan de lange tafel schuift en een heerlijke maaltijd eet, spelen de verhalen zich om je heen af. Feest je mee? 
Dresscode is feestelijk!

 

Concept en regie: Saskia Huybrechtse

Spel: Rogier Schippers, Leon de Waal, Daphne Gakes


SWAG - True style never gets old

Om SWAG te zijn heb je persoonlijkheid nodig. De 92-jarige New Yorkse Iris Apfel. bij een groot publiek bekend door de portretten die fotograaf Ari Seth Cohen van haar maakte, had dat. De vrouwen in SWAG hebben het ook.

SWAG True Style Never Gets Old, is een hartverwarmende show vol persoonlijke verhalen over mode en schoonheidsidealen. Stoere, sexy en eigenzinnige persoonlijkheden tussen de 24 en 80 jaar showen zonder schaamte en met gevoel voor humor hun kleding en daarmee hun ziel. Actrices Daphne en Carla, model en ballerina Josie en stijliconen Lenny en Anne Marie delen hun tips, geheimen, dromen en tranen over schoonheid, jong zijn en het onvermijdelijke ouder worden. Achter dit ogenschijnlijk oppervlakkige onderwerp blijkt een wereld vol verrassende, grappige, diepzinnige en ontroerende verhalen schuil te gaan. SWAG True style never gets old laat zien hoezeer kleding ons vertelt wie we echt zijn.

You can be gorgeous at thirty, charming at forty and irresistible the rest of your live
— Coco Chanel

 

Concept en regie: Saskia Huybrechtse

Spel en tekst: Lenny Moeskops, Anne-Marie van Parreren, Daphne Gakes, Barbara Wurfbain,, Josie van Weringh, Saskia Huybrechtse

Regie-assistent en dramaturgie: Nataliya Golosfastova

Toneelbeeld, kostuums, kap en grime: Dafne de Winkel

Lichtontwerp: Uri Rappaport

Fotografie affiche: Jouk Oosterhof

Beeldbewerking: Sybren Kuiper