1. Goed (be)doel(d)

Goed (be)doel(d) is een dynamische voorstelling over de drang om al dan niet te helpen.. toegespitst op de huidige vluchtelingenproblematiek.

Drie actrices wisselen in rap tempo verschillende personages af en laten daarmee zien hoe goed wij Nederlanders het allemaal bedoelen én over de vraag of dat dan ook goed ís. 

Wij hebben een verantwoordelijkheid. Of nee, wij hebben behoefte aan een verantwoordelijkheid. In deze montagevoorstelling flitsen er allerhande goede bedoelingen en oprechte initiatieven aan je voorbij. Van Jolanda die een vluchteling in huis neemt tot een wereldleider die je een hart onder de riem wil steken. Wijzelf fietsen er eigenlijk al vragend dwars doorheen. 

Een oplossing zullen we je in deze goed bedoelde voorstelling niet geven, maar we zetten je wel aan het denken. 

Goed (be)doel(d) is gemaakt voor het Cafe Theater Festival 2016. Daar heeft de voorstelling de PUBLIEKSPRIJS GEWONNEN! 

2. Het rariteitenkabinet der (on)gelukkigen

BEKROOND MET **** IN DE THEATERKRANT! 

Deze voorstelling is een ode aan de kleine geschiedenis. 
Een verhalen museum in een caravan.

De theatermakers van TG Troubamour konden hun nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en zijn voorwerpen met verhalen gaan verzamelen. Bij wildvreemden, aardige buurtjes, knappe familieleden en allerhande beroemde mensen. De opgerakelde voorwerpen stellen ze voor jullie in een rariteitenkabinet ten toon.

Geef je over aan je nieuwsgierigheid… stap de caravan in....kies een voorwerp en speciaal voor jou wordt het verhaal onthuld. Wil je zelf iets toevoegen aan het reizende museum? Misschien heb je nog wel verborgen schatten in je broekzakken of voorvakje van je tas zitten. Vertel ons dan wel je verhaal. Wij zijn benieuwd!

De voorstelling is voor alle leeftijden.

Prof. dhr. Bestebreur, prof. mej. Braspenning en de directrice Brakkekop kunnen u alles vertellen over de voorwerpen.